ПОКЛОНИ

НАША ГАЛЕРИЈА ПОКЛОНА

Све ваше лијепе жеље и поздраве пакујемо у букете, корпе или флоwербоx-ове. Правимо их са љубављу, аранжирамо са радошћу и достављамо на жељену адресу са осмијехом. 

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИШЕ
О НАМА

Ово смо ми

Цвјећара Невен континуирано ради 20 година у сфери цвјећарског заната. Увијек смо били водећи у формирању нових стилова аранжирања са обавезно квалитетном техничком подршком, која нас одржава све ово вријеме на самом врху нашег еснафа.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИШЕ
Ово смо ми
УСЛУГЕ

АРАНЖМАНИ ЗА ВЈЕНЧАЊА

Све што замислите, ми остваримо

Ваша вјенчања заузимају посебно мјесто у нашем раду. Са великом пажњом, али и искуством, посвећујемо се декорацији Вашег свечаног дана. Цвијећем ћемо испричати Вашу причу. Све Ваше идеје материјализовати у цвијетним аранжманима и најразличитијим декорима. Од бидермајера, преко корсажа, али и лукова или зидова за фотографисањ, па све до декорације столова, сала, аутомобила, све то је дио бајке коју Вам нудимо за Ваш дан.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИШЕ
АРАНЖМАНИ ЗА ВЈЕНЧАЊА
УСЛУГЕ

ЦВИЈЕЋЕ ЗА ДОГАЂАЈЕ

Организујете догађај или прославу? Цвијетни декор нека буде пратња на свим Вашим свечаностима.

Све лијепе тренутке које обиљежавате у кругу породице, али и великог броја драгих људи, употпунићемо цвијетним аранжманима. Из наше радионице стижу декорације догађаја кројене баш према Вама и Вашим потребама. Умијемо направити све што можете помислити, било мало и слатко или грандиозно и спектакуларно. 

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИШЕ
ЦВИЈЕЋЕ ЗА ДОГАЂАЈЕ
УСЛУГЕ

НАШ ПАКЕТ БУКЕТ

Лијепе жеље, честитке, поздраве пакујемо у најдивније цвијетне аранжмане и шаљемо на адресу.

Све што желите рећи драгој особи, напишите на наш #пакетбукет, те га ми достављамо са највећом пажњом. Такође, букете, корпе или аранжмане било које врсте, могуће је направити и украсити љубављу. За све свечаности и лијепа дешавања, ту смо да Вам помогнемо да одаберете најљепши поклон за Ваше драге људе.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИШЕ
НАШ ПАКЕТ БУКЕТ
quote
Захваљујем се љубазној Ивони из цвјецаре Невен у Бијељини, на ефикасној сарадји, иако сам ја далеко, испоручили су букет на вријеме за моју маму и њен рођендан. Хвала и радо вас препоручујем другима.
Миљана
Ваша цвјећара је права оаза - најљепша, не само у граду веч и шире.
Диана Капор Вуковић
Изузетан смисао за лепо.
Мирјана Бердица

СТУПИМО
У КОНТАКT

Прикажи мапу